Antti Pesonen Tasapainoa etsimässä

Kohta taas juhlitaan olematonta Suomen itsenäisyyttä

Joulukuun kuudentena on käytössä sana, jota ei juuri muuten enää viljellä – itsenäisyys. Siis Suomen valtion itsenäisyys. On armeijan juhlaparaatia, on kuntien ja muiden yhteisöjen itsenäisyysjuhlia ja huippuna tietysti presidenttiparin isännöimät linnan juhlat.

Itsenäisyyttä juhliva EU-Suomi on muunnelma sadusta keisarin uusista vaatteista. Kuten ei keisarilla ollut vaatteita lainkaan, ei ole EU-Suomella valtiollista itsenäisyyttä.

Asetelma on lievimmin sanottuna rivo, sillä Suomen voimassa oleva perustuslaki lähtee siitä, että Suomi on itsenäinen, ”täysivaltainen” tasavalta, jossa ylin valta, ”valtiovalta” kuuluu Suomen kansalle.

EU-Suomi ei ole itsenäinen, koska EU:n lainsäädäntö on jäsenmaiden lakien yläpuolella, samoin ovat EU:n tuomioistuimen päätökset ylimpinä ja Suomi on luopunut omasta ulkopolitiikastaan ja sitoutunut unionin ulko-, turvallisuus- ja puolustuspolitiikkaan. Ylin valta ei Suomessa kuulu enää Suomen kansalle, jota eduskunnan pitäisi edustaa. Ylin valta kaikissa EU:n toimivaltaan kuuluvissa asioissa on EU:n elimillä.

Joidenkin mielestä Suomen itsenäisyyteen riittää se, että Suomi voi halutessaan erota EU:sta. Yhtä hyvin voi avioliittoa väittää mitättömäksi sillä perusteella, että siitä voi erota.

Tilanne on vähintään merkillinen. Suomen itsenäisyyden poisluovuttaneet voimat näyttävät ylivoimaisilta. Eduskunnassa ei ole yhtään puoluetta, jonka tavoitteena olisi maamme itsenäisyyden palauttaminen, siis ero EU:sta. Ellei kyse olisi niin vakavista asioista, voisi unionisteja onnitella. He ovat puolueineen, etujärjestöineen, tutkimuslaitoksineen ja kirkkoineen hiljentäneet europolitiikan vaihtoehdot, kuin niitä ei olisikaan.

Kuitenkin tulevaisuus voi yllättää. Valheelle perustuva politiikka tuskin on kovin pitkäikäinen. Vielä joskus on aihettakin itsenäisyyden juhlimiseen.

Tuleva Suomen itsenäisyys tarvitaan kaikkia koskevan hyvinvoinnin, aidon demokratian ja kansainvälisen yhteistyön perustaksi.   

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

15Suosittele

15 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

In medias res. Pitääkö paikkansa, että IPU-puolue saa valtaosan rahoituksestaan suoraan Kremliä lähellä olevilta "liikemiespiireiltä" ja melkein kaikki loput EU:ta hajottamaan tähtäävien putinistimielisten trollirasistifasistiyhteisöjen sivustoklikkaustuloista ja pienten vihreiden maanmiestaukotupakiinteistöjen "tuotoista" sekä Pavel Vjäyrysen rahastosta?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Savolaisen kommenttia voisi kutsua trollaukseksi. Pesonen kirjoitti täyttä asiaa eikä federalistit pysty todistettavia tosiasioita kumoamaan. Joulukuussa taas näytellään itsenäistä valtiota.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Sinulla Jarmo on oikeus tuohon ja millaiseen vaan "mielipiteeseesi" vapaassa maassa, toisin kuin itätrollien kotimaasa Venäjällä, missä saa ainoastaan myötäillä noita Kremlin oikeasti federalistis-yleisnliittolaisia pravdapläjäyksiä.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

EUlta tietysti täytyy ensin kysyä, mihin aikaan linnan juhlissa on annettava valomerkki.
Niin, ja kysyttävä on myös, mikä on sopiva lappalaisten ja somalien adustussuhde kinkereillä 6/12 2015

Käyttäjän MattiOksanen kuva
Matti Oksanen

Eikö Savolaisen Veikko ole vielä huomannut kuinka Suomea viedään kuin pässiä narussa!Itse näin jo 30 vuotta sitten mikä tulee olemaan Suomen kohtalo kun aivottomat politiikkomme antautuivat muiden vietäväksi. Petoksella ja valehtelemalla kansalle suoraan päin naamaa, maa vietiin ensiksi Euroopanunioniin ja sen jälkeen perustuslakia rikkoen rahaliittoon Euroon! Eikö sinulla ole sen vertaa isänmaallisuutta, että avaisit silmäsi ja sanoisit EI maanpetturuudelle!

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

6.12. Ainoa päivä kun kelmit on Linnassa.

Käyttäjän VilleMaki kuva
Ville Mäki

Valitettavasti väärässä linnassa.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Ei kenenkään ole pakko vastentahtoisesti juhlia. Kyllä minun Suomeni vielä täyttää itsenäisen valtion kriteerit. Se täytti 80-luvulle astikin, vaikka tärkeimmät päätökset siunattiin Moskovassa.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Kyllä minun Suomeni vielä täyttää itsenäisen valtion kriteerit."

Eihän itsenäisyys ole mikään mielipideasia, lakikirjasta voi suoraan todeta että käytännössä kaikki suvereenin valtion oikeudet on luovutettu Euroopan unionille ja eduskunta on vain kumileimasin päätöksenteossa.

Käyttäjän VilleMaki kuva
Ville Mäki

Suomi ei ole todellakaan ollut millään tasolla itsenäinen pitkiin aikoihin. Suomella ei ole paljon muuhun sananvaltaa, kuin joihinkin pikkuasioihin. Suurin osa lainsäädännöstämme on siirretty Brysseliin ja oma rahakin on mennyt.

Ja niille jotka sanovat, että kansa sai äänestää EU-kansanäänestyksessä sanon vain, että kansalle ei kerrottu totuutta EU:sta. Ei kerrottu, että lakeja aletaan säätämään Brysselissä ja että menetämme oman rahamme. Jopa mediakin oli valjastettu EU-propagandan käyttöön. Ja turha sanoa, että se kaikki luki EU-sopimuksissa. Luki kyllä, mutta se informaatio oli useimpien suomalaisten ulottumattomissa ja kuten mainitsin, niin media oli täysillä mukana EU-sirkuksessa.

Käyttäjän VirpiMarjattaHerrala kuva
Virpi Marjatta Herrala

Lukekaa Itsenäisyyspuolueen ohjelmat www.ipu.fi.

Tieto voi lisääntyä. Ihmettelen kovasti, millä perusteella 92 prosenttia on ilmoittanut pitävänsä TV-uutisia luotettavina. Siellä kerrotaan uutisia, miten on istuttu lasten hiekkalaatikon reunalla. Mitään ei kerrota tekeillä olevasta TTIP-sopimuksesta, jota EU ja Amerikan Yhdysvallat käyvät keskenään. Suomi ei ole EU:n osana missään roolissa.

Vaikeneminen NATO:n kanssa solmitusta Isäntämaasopimuksesta, joka on oikeastaan nimeltään Memorandum of Understanding, on myös vaikea käsittää. Ruotsissakaan ei ole ymmärretty, miten Suomi saattoi hyväksyä sopimuksen ilman eduskuntakäsittelyä.

Koska Suomen kansalaiset huomaavat, että itsenäisyyttä ei ole ollut 20 vuoteen? Nyt on oikea aika huomata itsenäisyyden palauttamisen tarpeellisuus.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Yhteinen hymni on sitten se suuri ja mahtava eurostoliitto,uusi maailman järjestys jota usan avustuksella ajetaan. Koko eu kolhoosi liittovaltioksi,jossa yksittäisellä ihmisellä ei ole enää sananvaltaa eliitin lihapatojen ääressä.Ne rahakkaat suvut,jotka systeemiä johtavat,näiden poliitikoiden (valittujen)avustuksella,kun karsivat pelotteillaan ja uhkakuvillaan suomalaistenkin itsenäisyyden rippeet.Kaikki tapahtumat on tarkkaan suunniteltu,ja siihen kuuluu myös sensurointi ja mediassa eliitin aivopesua ja manipulointia edistävät uutisoinnit.Salaseurojen kokoontumiset ynm.tilaisuudet joihin ns.tavallisella kansalla ei ole asiaa kuuluvat kuvioon.

Tämä systeemi onkin mielenkiintoinen uhkailun ja pelottelun,sanktioiden kautta valtaa itselleen kähmivän eliitin porsastelua,jossa internetistä ynm.on tarkoitus tehdä valvonnan kohde,jolloin ihmisten mielipiteistä saadaan karsittua kaikki eliitille "vaarallinen"ns.poikkeava mielipide ilmasto haittaamasta näiden etenemistä.Jokainen "väärinajattelija"on laitettava linnaan jottei eliittiä uhkaava itsenäisesti ajatteleva kansalainen/kansalaiset uhkaa suunnitelmia.Toki julkisuudessa "vaaralliset" ihmiset pyritään mitätöimään ja leimaamaan eri tavoin,"toisinajattelijat " on saatava pysymään ruodussa.

Siksi eussa on jatkuvasti lisätty tavallisten ihmisten seurantaa neuvolasta hautaan asti mm.sos-ja terveydenhoidossa ovat siksi tois sijalla ihmisten omat oikeudet ja omat tarpeet;koneiston valta on ylinnä kaikkea.Perheet ovat sen saaneet tuntea jo vuosikausia,ja tuon systeemin sairain esimerkki on huostabisnes,ja se on seurausta juuri eliitin voiton tekemisestä heikompien kustannuksella.
Seuraavaksi sosiaali ja terveydenhoitoa saa ainoastaan rahalla ja vakuutuksilla,se on osa eun ja usan aikaansaamasta heikomman aineksen karsimisesta.

Kun verorahoilla taas eliitti on kutsuttu ja on etuoikeutettuna mälläämässä ja itseään esittelemässä miljoonaremonteilla kunnostetussa linnassaan,ei rupusakki(eli heidän juhlansa maksava suomen kansalainen) heidän boolin sumentamassa aivokopassaan muistu mielen viereen.Miksi muistuisi,kun yli 20 vuotta on eu-kommuuni ollut se ykkös juttu,ja eun rahoittaminen.Heillä menee hyvin,ja heidän etunsa on valvottu,muulla ei väliä ole.

Nyt onkin syytä juhlaan kun suomessa tapahtuu hyviä asioita eun avittamalla pakko politiikalla,ja salaseurojen kabinetti päätöksillä.Ei tarvitse enää espanjasta hakea 50 000 nuortakaan paikkaamaan työvoimapulaa,kun omasta takaa on 60 000 nuorta vailla duunia,ja 6000 jää vuosittain mielenterveysongelmien takia eläkkeelle.Ne 700 000 pienituloista,työtöntä ja miljoona köyhää voidaankin lakaista sivuun:koska sosiaaliturva eikä työllistämistoimenpiteet eivät koske heitä,on tärkeämpiä kohteita... ja ihmisiä.

UUsi uhkea maailma on näille aivan nurkan takana,eikä vaatinut kuin vaivaiset 20 vuotta ja rapiat kun eu/usa mallioppilaat saivat suomen kyykkyyn.

Juha Hämäläinen

Ne joilla kauppa ei käy, joutuvat mainostamaan! Wanha kapitalismetsän sanonta.

Toimituksen poiminnat