Antti Pesonen Tasapainoa etsimässä

Pääministeri tulee ulos kuorestaan

 

Onneksi on visio. Hyvinvointiyhteiskunnan pelastaminen ja eriarvoisuuden vähentäminen. Ei tätä muuten jaksaisi. Pääministerin homma ei ole helppo. Vetää nyt tällaista hallitusta.  Ja muistaa samalla köyhän asiaa – onneksi se ei maksa mitään.

Onneksi kukaan ei kysy miten fasistien kanssa voi olla samassa hallituksessa. Nykyisissäkin kysymyksissä on tarpeeksi. Ylen merkillistä on, että osa toimittajista ei osaa pitää mölyjä mahassaan, vaan kyselee muutakin kuin mitä esimiehet määräävät.

Onko homma karkaamassa käsistä? Ei nyt sentään. Vuorovedolla on Suomessa totuttu asiat hoitamaan. Demarien vetovuoro häämöttää jo. Kyllä tämä sinne asti hoituu.

Ja onhan nyt sentään kärkihankkeisiin saatu vauhtia. Tiet ja sairaanhoito on pian yksityistetty. Pyhäjoellekin pukkaa uutta ydinvoimalaa ja Talvivaara rokkaa taas – ainakin kuntavaaleihin asti.

Välillä risoo tuo jatkuva valitus tasapuolisuuden puutteesta. Leikkaukset ovat osuneet tasapuolisesti lapsiperheisiin, vammaisiin, opiskelijoihin, eläkeläisiin, työttömiin ja muihin köyhiin.

Talkoisiin on kutsuttu mukaan kaikkia muitakin. Onhan se nyt ymmärrettävää, että kaikilla ei ole niihin aikaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän ArmasAallontie kuva
Jari Partala

Ja ketä mahtaa olla nuo fasistit ?

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Olen vihanen ja just nuista syistä, heikoimpien puolesta ja jos voisin jotaki tehä, tekisin, mutta eihän tälle menolle mithän voi!

Kysykösse toimittaja, mikässe rahasalaisuuksia ja sukua isompi visio sitte on, tai en halua kuulla, suora puhe on ylivoimasta Sipilöitten tasolla!

Toimituksen poiminnat